mandag 7. mai 2012

Azur + Mischa = SANT <3

Etter brå progesteron stigning på torsdag turde vi ikke vente lenger enn vi måtte, så etter barnebursdag på lørdag kjørte jeg og mannen min Mischa til Danmark for å møte den utkårede.

Tidlig søndag morgen fikk hun ormekur på København dyrehospital, og så gikk turen videre til gården hvor Nygårds vizslaene holder til.
Som den divaen hun er måtte Azur stå ut med noen avvisninger og lekeavsporinger i starten, men etter et kvarters tid var parringen et faktum og vi satt sammen med dem lenge til de slapp.
Mischa trengte en pause etter dette (Azur var klar igjen med det samme, men fikk klar beskjed om å tøyle seg fra frøkna) så vi tok oss en tur til byen og gikk på kino mens Mish sov i bilen.

Lot dem løpe på jordet sammen igjen på ettermiddagen, det tok litt lengre tid denne gangen før hun lot ham slippe til, men etter å ha spillt litt kostbar, lekt, løpt og tøyset en tre kvarters tid var en ny parring unnagjort og vi kunne reise tilbake til Norge fornøyde og forventningsfulle.

Azur er en flott, muskuløs og skikkelig sjarmerende herremann som jeg forstår at Mischa falt for ;) Han var tålmodig og respektfull gjennom hele dagen, og super kjærlig og trivelig mot oss også.

Det kan ikke annet enn bli herlige valper etter disse to <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar