mandag 13. august 2012

Utebilder

Valpene er ute hele dagen nå som det endelig er godt vær (velkommen på etterskudd, Sommer!) og de storkoser seg. Det store utehuset står nå nede i hagen med vanntett tak (som kjent kan det begynne å regne når som helst i dette landet..) og de har skyggefulle steder å trekke seg tilbake. Innhegningen er nå dobbelt så stor, og vi åpner opp og lar dem løpe og utforske hele hagen når vi er der sammen med dem.
De fikk vasse i barnas basseng i går, og det var flere som klatret oppi igjen i dag da jeg tok dem ut :)
Dyktige svømmere og vannapportører, så vi skal på stranda en dag neste uke og sjekke ut havet!
De treffer nye barn og voksne så og si hver dag nå, og samtlige møter nye mennesker med nyskjerrighet og iver. Kjærlige og kontaktssøkende er de alle sju <3
Alle blir nå håndtert og "sjekket over" daglig, vi øver på å stå på bord og ila denne uken skal de få på halsbånd så det blir lettere å skille dem for andre enn meg ;)
Jeg anbefaler ikke halsbånd videre, jeg bruker det kun fordi det er lett å sette fast bein og ting i seler når de er så mange og så oppi hverandre.
De skal også kun ha det på i korte økter for å venne seg til "utstyr" og når vi skal ta bilder av lek og samspill.
Mischa er SÅ dyktig til å følge dem opp når de leker for voldsomt; løper til, stikker hodet ned mellom dem og splitter, og så slikker hun dem avvæpnende i ansiktet etterpå. Det tar brodden ut av enhver situasjon :)

1 kommentar:

  1. Så store de har blitt, og for ikke å snakke om gode og runde;0) Morsomt at det er fart i leieren

    SvarSlett