mandag 6. august 2012

Hjemme igjen ;)

Etter fire dager med sol, varme, god mat og drikke, og svømmebasseng (o lykke!!) kom vi hjem til 15 grader og regn i dag..
Men verdens fineste barn ventet på oss hjemme, og jeg fikk nærmest sjokk da jeg så valpene; de hadde vokst noe vanvittig!
Like søte, nyskjerrige og tillitsfulle var de, så jeg er trygg på at de har vært i de beste hender :)
Jeg ble tydelig gjenkjent (varmer et mommohjerte) og ble overøst med valpenuss og små kropper som presser seg forbi hverandre for å komme opp på fanget. Ekte Hundelykke, det kan jeg love!
Etter fôring i ettermiddag fikk de undersøke vaakerommet for første gang, det var så morsomt å se dem forsere terskelen... Alt må læres!
Denne uken venter flere valpebesøk og det er så hyggelig å bli kjent med fremtidige medlemmer av Hundelykkestorfamilien.
Endelig fikk vi lagt ut hodebildene, og onsdag er de fem uker så da håper vi å få til headshots og helfigur.
Hvis de vil posere, da ;)

2 kommentarer:

  1. Etter å ha vært valpepasser for en dag er jeg mer overbevisst enn noen gang på at jeg får en perfekt hund. Mischamor er rolig, tillittsfull, snill og glad, noe som også gjenspeiler seg i alle de syv små. Selv Dodger minstemann er oppsøkende, nysgjerrig og uredd. Morsomt å se han i samvær med sine større søsken. De logrer med halen, knurrer, bjeffer og biter på hverandre. Setter du deg ned med de så er de over deg alle som en og koser og smaker litt på både tær og klær. Mao en herlig gjeng som kommer til å gi mye glede og moro mange år frem i tid. Gleder meg masse til å bli en del av Hundelykkefamilien!

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Hilde. Det betyr mye for meg, og jeg er også sikker på at alle nurkene har alle forutsetninger for å bli herlige tilskudd i sine respektive familier ;)

    SvarSlett