torsdag 12. juli 2012

Litt om personlighetene :)

Tolv dager har gått siden de små vidunderlige kom til verden, og plutselig begynner små personligheter å titte frem ;)
Det er fortsatt et gjevnt kull med sterke og friske valper, men noen er nok glupskere og flinkere til å brøyte seg frem mellom de andre sultne hodene.
Dodger som er vår førstefødte og som var nest størst da, er nå blandt de minste og har hatt minst vektøkning.
Han er i fin form, han suger godt og virker fornøyd, men blir lett skubbet til side av de andre. Honey legger på seg fint, men er fortsatt den minste i gjengen, så nå sørger vi for å legge dem til de beste puppene og holde de andre unna til de får drukket seg mette. Dette gjelder særlig "bulldoserne" våre Slate og Misty som er de to største og freidigste når det serveres mat ;)
Misty har også et utall av lyder, og er en skikkelig morsom jente.
Etter et måltid legger Slate seg ofte nesten på ryggen når han skal sove og grynter tilfreds.
Crimson er den ivrigste på puppen, han suger så iherdig at han minner om en liten hakkespett!
Både han og Burly legger på seg fint, og jeg har etter å ha observert et par ammerunder i går skjønt hvordan Burly er den eneste som har doblet vekten sin allerede; han drikker alle "slantene" fra alle puppene etter at de andre har lagt seg til å sove :)
Sienna er også en stor jente, og det er mye lyd og futt i henne også.
Jentene er virkelig jenter; når de skal veies er det mye mer lyd og meninger enn gutta, som så lenge de er mette syns det meste er greit.

Dodger og Honey er de søte, Sienna og Crimson er de pene, Burly og Slate er de kjekke og Misty er deilig ;)

3 kommentarer:

  1. Fortsetter de sånn fremover så blir ikke dette lett. Det virker som om alle tre jentene har herlig personlighet på hver sin måte. De er sikker til å spise opp. Tispa jeg kunne tenkt meg bør ikke være den som er mest frempå, men heller ikke den som stiller seg bakerst. Hun bør være litt rolig med tanke på at jeg fortsatt har små barn, men samtidig aktiv på tur. Skjønnhetsfeil eller ikke, spiller ingen stor rolle. Kan bare være flott. Liker de som er litt anderledes. Mao har lyst på en sosial, aktiv og perfekt familiehund. Gleder meg bare så masse til å hilse på.

    SvarSlett
  2. Fremdeles en finger på Sienna her, høres lovende ut for utstilling :)

    SvarSlett
  3. Er jo spent på hvordan det blir og hvor mange som faktisk ønsker seg tispe. Tonje ønsker jo å ha ei tispe på for, og da er det jo bare to igjen. For meg så er lynnet viktigere enn eksteriøret, men hadde en fått ei tispe som hadde hatt begge delene i orden så er jo det bare et pluss. Må si jeg er veldig spent, og gleder meg masse til å få hilse på. Sprekker snart.

    SvarSlett