fredag 27. juli 2012

Lek og språk

Selv om alle småttene nå har næringsvett og Dodger egentlig ikke trenger meg til noe annet enn å obervere hvor godt han klarer seg selv, er Mischa ganske tydelig på at ammetid er samværstid for oss to.
Så det betyr at jeg både får kos og tid til observasjon minst seks ganger i døgnet.. Og det er utenom mine babygrøtfôringer, og når besøkende vil ned og beundre nurka.
Likevel er jeg helt satt ut over hvor mye som skjer med de små; nesten fra gang til gang JEG ser dem!
Nå leker de etter maten i stedet for å segne om umiddelbart og sove i timesvis.. De smaker på fingrene mine, drar i klærne (med de bittesmå tennene som så vidt er gjennom gommene) og hopper frem mot hverandre med småbjeff og k(n)urring ;)
Vi utvidet valpekassa i dag med en ekstra lekelengde, og etter kveldsmaten la jeg inn to av Mischas leker så de har noe spennende å både lukte, smake og utforske.
I morgen er det runde to med ormekur, og helgen blir begivenhetsrik med besøk av vordende Hundelykkeforeldre og familier som skal bli kjent med palettgjengen.
Gleder meg til hver dag de neste fem ukene!!

3 kommentarer:

  1. FANTASTISK! vi gleder oss til imorgen :D

    SvarSlett
  2. Takk for et fantastisk koselig besøk idag, etter å ha møtt din unike tispe, og fantastiske valpemor er jeg enda mer fasinert av denne herlige rasen. Det er alltid gøy å få treffe mennesker som er like engasjert i de 4 bente som meg selv :) Gleder meg til fortsettelsen :)

    SvarSlett
  3. Ja, det er en fantastisk gjeng, både tobeinte og firbeinte. Gleder meg til neste besøk og til at ventetiden er over.

    SvarSlett