søndag 15. juli 2012

Bare en igjen!

I dag doblet Sienna vekta si, og da er det bare Dodger igjen. Men han går opp gjevnt og trutt (om enn ikke like raskt som noen av de andre) og fortsetter han med mellom 30-40g dagen som nå dobler også han fødselsvekta si innen to uker. Hvilket er perfekt ;)
Om ikke lenge blir det jo også påfyll for små mager med litt velling av valpefôr og da er det bare å snike til ham litt ekstra så er han på samme sted som resten av gjengen!
Lot Dodger, Honey og Sienna som er de (foreløpig) tre minste få litt special treatment i dag, snek dem oppi en kurv mens de andre søsknene sov og la dem til puppen oppe i stua hos Mischa som hvilte. Fikk drukket seg gode og mette alle tre ;)
Klippet klør mens de var våkne i dag, og det gikk helt fint. De blir nå holdt og håndtert rolig hver dag så de venner seg til menneskekontakt også før de benytter syn- og hørselssansene. Jeg har som hundemassør stor tro på fysisk kontakt for å knytte bånd, det er utrolig og observere hvordan Mischa snuser og slikker og dytter forsiktig borti de små for å vise dem hvor hun er til enhver tid og gi dem trygghet.
Hundelykke!

2 kommentarer: